Älskar detta yrke där man får vara kreativ till tusen!
Go känsla då man tar ett ganska tråkigt vitt bröd och ändrar det till något alldeles eget!
Brödet nedanför var i början kallat Traditionell och var ett levainbaserat vitt bröd med inslag av råg (från Jan Hedh matbrödsbok). För att få en variation i sortimentet så delade vi degen i två delar och blandade i oliver, soltorkade tomater, rosmarin och olivolja i den ena delen!
Resultatet blev Mediterranean Traditionell
Har varit väldigt populär ändå sen vi började med den för cirka en månad sen och förväntas att hålla sig kvar länge!
Brödet nedanför var i början kallat Traditionell och var ett levainbaserat vitt bröd med inslag av råg (från Jan Hedh matbrödsbok). För att få en variation i sortimentet så delade vi degen i två delar och blandade i oliver, soltorkade tomater, rosmarin och olivolja i den ena delen!
Resultatet blev Mediterranean Traditionell
Har varit väldigt populär ändå sen vi började med den för cirka en månad sen och förväntas att hålla sig kvar länge!
![]() |
![]() |
Häftigt bröd och fina bilder.
SvaraRaderaPappa