Denna vecka kan jag officiellt välkomna den nya medlemmen i vårat brödsortiment!
ingen annan än Ferdinand's Twist
Vitt Surdegsbröd med Olivolja och Honung |
Då två av mina företrädare har satt sitt märke på The Swedish Bakery&Cafe genom sina bröd Moa's Pumpabröd och Johansson's så hoppas jag nu att jag har satt mitt med mitt nya bröd Ferdinand's Twist.
Namnet blev så då jag för några veckor sedan fick ett brev till bageriet som var adresserat till Filip Ferdinand Georg Olsson. Mina medarbetare tyckte dessa namn var ganska roliga!
Sen, för cirka två veckor sedan så gjorde jag detta vita surdegsbröd, som samma dag sålde slut på cirka 1timme och 20 minuter, så tyckte en av mina kollegor att den skulle heta Ferdinand's Twist. (Twisten för att brödet är vridet två varv innan den bakas)
Även om det inte är mitt tilltalsnamn så måste jag medge att Ferdinand's Twist låter bättre än Filip's Twist!
Vad coolt med ett eget bröd!:D Verkar vara populärt då om de blev slut på en timme bara :o
SvaraRaderaKollat nåt mer på om du kan komma hit till Melbourne på jul/nyår? då kan vi grilla på stranden :D
Förresten, kan du inte gå in på inställningar och ta bort grejen att man måste ha ett konto för att kunna kommentera? Då kan vem som helst kommentera utan att behöva logga in med ett googlekonto lr nåt sånt? :P
A, det blev riktigt populärt snabbt! Roligt! :D
SvaraRaderaHar inte kollat riktigt än! Inte riktigt klart hur jag jobbar och så! Ska kolla upp det!
ooh, visste inte det! Ska försöka hitta det ^^Tack tack